Apartmani

Apartmani Karas nalaze se u mjestu Zukve pokraj Nina, 15 kilometara udaljenom od Zadra. Kuća se sastoji od 7 novouređenih apartmana prilagođenih za 4 – 5 osoba, od novouređene plaže udaljena je 70 metara.
Apartmani su pogodni za obitelj s djecom, imaju spavaću sobu te galeriju s ležajevima za djecu. Svaki apartman ima vlastitu kupaonicu, bežični Internet, klima uređaj, hladnjak, televizor, posuđe, vlastitu terasu i osigurano parkirno mjesto za automobil. U dvorištu apartmana nalazi se mjesto za roštilj, vanjski stol i stol za ping pong.

Kućni ljubimci dozvoljeni su uz nadoplatu.
Nedaleko mjesta Zukve, u Ninu se nalazi plaža poznata po ljekovitom blatu koje se već nekoliko desetljeća koristi za liječenje raznih tegoba, reumatske bolesti, deformacija kralježnice, problema lokomotornog sustava i raznih kožnih obolijenja.
Ako ste ljubitelji prekrasne prirode i raznolikosti, Zukve se nalaze relativno blizu nacionalnih parkova Paklenica, Krka i Kornati i Sjeverni Velebit te parkova prirode Vransko jezero i Telašćica.

Okolica Zadra isprepletena je biciklističkim stazama i za rekreativce i profesionalce. Isplanirajte svoju rutu i na dva kotača istražite čitavu okolicu. Biciklističke karte možete pronaći na stranicama turističke zajednice općine Vrsi (ovdje) i pedala.hr

Avanturistima je u susjednom mjestu Vrsi na raspolaganju unajmljivanje buggya i vožnja brdskim stazama u okolici uz stručno vodstvo.

Ljubitelji jedrenja ili jedrenja na dasci mogu uživati u svom sportu jer tokom ljeta svakodnevno puše maestral koji stvara odlične uvjete za jedrenje.

U centru Vrsi također se nalazi teren za mali nogomet i košarku.

Ukoliko želite posjetiti obližnje gradove, a nemate vlastiti prijevoz, kroz Zukve prolazi autobusna linija Vrsi – Zadar, pa se do Zadra može stići autobusom za samo pola sata ukoliko nemate svoje prijevozno sredstvo. Cijena karte iznosi 19 kuna, a kupuje se u samom autobusu. Red vožnje nalazi se na stranicama turističke zajednice općine Vrsi.